Du är här:  Hem > Hur går det till?

Hur går det till?

filmkamera.pngSpelfilm – Från manus till storyboard och shotlist, tar filmandet vid. Redigeringen kanske tar längst tid. Men oj, vilken härlig resa det blir! Med modern utrustning tar det både lite plats och relativt billigt. Och resultatet… kolla själv!

Intervjuer behöver mest förberedelser. Oftast läser vi in oss på materialet och den intervjuade långt innan, ställer följdfrågor och går igenom syfte, publik/målgrupp, uppföljning mm. Därefter görs manus.

När vi tillsammans bestämt manus, då går det undan - vi kommer med utrustningen och filmar, både intervjuare och intervjuad är redo för filmning, snabbt och effektivt. Ibland handlar det om att filma för flera produktioner på samma gång, vilket ställer höga krav på logistiken.

Redigeringen sker ofta i samarbete med kund. Med dagens teknik och internet är det lätt att förhandsvisa redigeringen för kontroll, justeringar och fortsatt bearbetning tills filmen är färdig.

Uppträdanden gör vi antingen helt diskret (lättast för de som uppträder) eller ett upplägg med stora förberedelser – allt i samarbete med artisten.

Produktfilmer kan ofta göras i vår studio, annars hos kund. Manus görs som ovan.

Trailers är mycket spännande! Då finns redan en film, som vi analyserar för bästa komposition, så att trailern blir attraktiv – och besökarna till föreställningen blir fler!

Distribution: Nuförtiden distribuerar vi oftast till kunders egna websidor, YouTube-kanaler och andra web-medier, eller cd/dvd/skiva. Ibland gör vi även websidorna från scratch.

I övrigt gör vi även berättarröster, översättningar, undertextning, bildvisningar för föreläsare mm.

Ingenting är omöjligt!

Reklam


inte2
— Filosofi på riktigt —FriendlyShop - naturligt naturliga produkter!


Vill du också göra reklam här –
kontakta oss!

Info:

Spontaneous Production, Åland.
FO-nummer 2325037-9

Kontakt:

Klicka här för att kontakta oss och prata filmprojekt eller andra projekt!